воскресенье, 9 февраля 2020 г.

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

11 лютого 2020 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

День безпечного Інтернету відзначають щороку. Мільйони людей об’єднуються, щоб надихнутися для позитивних змін онлайн, підвищити освіченість з питань безпеки онлайн та взяти участь у заходах, що проходять у всьому світі. День безпечного Інтернету націлений на створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.
В понеділок відбудуться заняття для дітей «Не піддавайтеся обману» (пильність в Інтернеті)
А пост нижче присвячений батькам
Унаслідок вибухоподібного розвитку технологій, масової появи планшетів, смартфонів, та доступного дешевого Інтернету, проблеми «цифрового виховання» постають все гостріше.  Батьки, діти і суспільство у цілому вперше зіткнулися із цими викликами. Потрібно докласти зусиль, щоб мудро їх прийняти. Батькам необхідна допомога і ясність, підказки від експертів, адже ситуація з медіа, що складається на наших очах – не мала прецедентів у минулому.
Цю міні-книжечку про основні виклики «цифрового батьківства» розробили кілька років тому у Сингапурі, з ініціативи тамтешньої Ради з питань ЗМІ (Media Literacy Council). У посібнику піднімаються важливі питання: Коли дозволяти дітям користуватися Інтернетом та мобільними пристроями? Які обмеження доцільно встановлювати? Як оберігати школярів від небажаного онлайн-контенту? Як діяти, якщо дитина потрапила у небезпечну або неприємну ситуацію у мережі? Як балансувати між дисципліною та довірливими, відвертими стосунками з власними дітьми? Як зробити так, щоб дитина змогла якнайповніше користуватися можливостями сучасного світу та, водночас, не узалежнилася від пристроїв та ґаджетів? Як уникнути ігрозалежності? Як дати раду кібербулінгу?
Для усіх батьків: ЗАВАНТАЖУЙТЕ ПОСІБНИК «Клан Клік-Клац. Виховання дітей у цифрову еру». БЕЗКОШТОВНО та поширюйте його серед знайомих та друзів. 

1 комментарий:

  1. Your Affiliate Money Making Machine is waiting -

    Plus, earning money online using it is as simple as 1--2--3!

    Here's how it all works...

    STEP 1. Input into the system which affiliate products you want to push
    STEP 2. Add some PUSH BUTTON TRAFFIC (this ONLY takes 2 minutes)
    STEP 3. Watch the affiliate system grow your list and sell your affiliate products all by itself!

    Do you want to start making profits?

    The solution is right here

    ОтветитьУдалить